Homokszűrés ProStar 2000

A Csehországban gyártott ProStar 2000 homokszűrő 8 m3 -ig alkalmas medencékhez. Különösen a kisebb medencékhez ideális kiegészítő. Hogyan működik a homokszűrés? A ProStar 2000 homokszűrés elvét a természet ihlette - az esővíz itt is kristálytiszta forrásvízzé alakul át az... Több információ


Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Medence szivattyúk
Homokszűrős vízforgató
Gyártó MARIMEX
Eladó merkurymarket.hu
Ajánljuk Homokszűrős vízforgató MARIMEX

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Homokszűrés ProStar 2000a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Homokszűrés ProStar 2000
Homokszűrős vízforgató

Homokszűrés ProStar 2000

37 403 Ft

Teljes Homokszűrés ProStar 2000 termékleírás

A Csehországban gyártott ProStar 2000 homokszűrő 8 m3 -ig alkalmas medencékhez. Különösen a kisebb medencékhez ideális kiegészítő. Hogyan működik a homokszűrés? A ProStar 2000 homokszűrés elvét a természet ihlette - az esővíz itt is kristálytiszta forrásvízzé alakul át az áteresztő kőzetrétegekben történő szűrés révén. A homokszűrés során a víz szilikahomokon halad át, ahol még a finom szennyeződések is felfogásra kerülnek, és csak tiszta, szűrt víz kerül vissza a medencébe. Ezért fontos a szűrőhomok gyakori átmosása, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a homokban. Javasoljuk, hogy legalább hetente egyszer öblítse át a szűrőt. A homokszűrés összetétele és leírása A ProStar 2000 homokszűrő rendszer egy szűrőtartályból áll, amely 10 kg szűrőhomok befogadására alkalmas. A tartály kiváló minőségű polipropilénből (PP) készült. Ellenáll a korróziónak és az úszómedencékben használt, általánosan elérhető vegyszereknek. Vonzó modern kialakítása mellett kompakt méreteivel is elnyeri a tetszését, gyakorlatilag beépített szivattyúval, a durva szennyeződések szitájával közvetlenül a tartály testében. A hatutas szelep többek között a téli leálláshoz megkönnyített helyzetet biztosít.A csomag nem tartalmazza a gégecsőt. Nyomásmérő: igen Előszűrő: kicsi Órakapcsoló: nem (vízálló kapcsoló) Szűrő átmérő / szűrőfelület: 143 mm / 360 cm2 Méretek (magasság x szélesség): 66,4 x 36 cm / szélesség a tüskével együtt: 52,6 cm A csomag tartalma : Homokszűrés Utasítások Értesítés A homokszűrést alapesetben szűrőhomok nélkül szállítjuk. Javasoljuk, hogy a homokszűrővel együtt vásárolja meg. Ajánlások a működési költségek csökkentésére Ha Ön kedvezményes villamosenergia-tarifát (pl. éjszakai áram) használ, akkor a szűrést akkor kapcsolhatja be, amikor ez a tarifa aktív. A szűréshez hobbiboltokban vagy az interneten vásárolhat egy kapcsoló óránkénti aljzatot, amely meghatározott időpontokban ki- és bekapcsolja a szűrést. Ez jelentősen csökkentheti az üzemeltetési költségeket.

A merkurymarket.hu webáruházban a homokszűrős vízforgató kategóriából a Homokszűrés ProStar 2000) terméket 37 403 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Medence szivattyúk, Homokszűrős vízforgató,

Gyártó

MARIMEX

Eladó

merkurymarket.hu

Ár

37 403 Ft

Gyakran ismételt kérdések a Homokszűrés ProStar 2000 kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Homokszűrés ProStar 2000?

A Homokszűrés ProStar 2000 terméket 37 403Ft-tól vásárolhatod meg a merkurymarket.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Homokszűrés ProStar 2000 terméket?

A Homokszűrés ProStar 2000 terméket például a merkurymarket.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Homokszűrés ProStar 2000 raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Homokszűrés ProStar 2000 Megnézheted a merkurymarket.hu oldalon.




Még több terméket keresél a marimex gyártótól?


Katalógusunkban az marimex márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb marimex termékeinek kínálatát.

További termékek a kategóriából