Homokszűrés ProStar 4000

A Csehországban gyártott ProStar 4000 homokszűrő rendszer legfeljebb 20 m3-es medencékhez alkalmas, így ideális kiegészítője a nagyobb medencéknek. Hogyan működik a homokszűrés? A ProStar 4000 homokszűrő rendszer elvét a természet ihlette - az esővíz itt is kristálytiszta forrásvízzé... Több információ


Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Medence szivattyúk
Homokszűrős vízforgató
Gyártó MARIMEX
Eladó merkurymarket.hu
Ajánljuk Homokszűrős vízforgató MARIMEX

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Homokszűrés ProStar 4000a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Homokszűrés ProStar 4000
Homokszűrős vízforgató

Homokszűrés ProStar 4000

58 464 Ft

Teljes Homokszűrés ProStar 4000 termékleírás

A Csehországban gyártott ProStar 4000 homokszűrő rendszer legfeljebb 20 m3-es medencékhez alkalmas, így ideális kiegészítője a nagyobb medencéknek. Hogyan működik a homokszűrés? A ProStar 4000 homokszűrő rendszer elvét a természet ihlette - az esővíz itt is kristálytiszta forrásvízzé alakul át az áteresztő kőzetrétegekben történő szűrés révén. A homokszűrés során a víz szilikahomokon halad át, ahol még a finom szennyeződések is felfogásra kerülnek, és csak tiszta, szűrt víz kerül vissza a medencébe. Ezért fontos a szűrőhomok gyakori öblítése, hogy a szennyeződések ne rakódjanak le a homokban. Javasoljuk, hogy legalább hetente egyszer öblítse át a szűrőt. A homokszűrés összetétele és leírása A ProStar 4000 homokszűrő rendszer egy szűrőtartályból áll, amely 14 kg szűrőhomokot tartalmaz. A tartály kiváló minőségű polipropilénből (PP) készült. Ellenáll a korróziónak és az úszómedencékben használt, általánosan elérhető vegyszereknek. Vonzó modern kialakítása mellett kompakt méreteivel is tetszik, gyakorlatilag beépített szivattyúval, a durva szennyeződések szitájával közvetlenül a tartály testében. A hatutas szelep többek között a téli leálláshoz könnyű pozíciót kínál. *Nyomásmérő: igen *Előszűrő: kicsi *Kapcsolási óra: nem (vízálló kapcsoló) *Szűrő átmérő / szűrőfelület: 143 mm / 360 cm2 *Méretek (magasság x szélesség): 51,7 x 52,8 cm /   A csomag tartalma: *Homokszűrés *Medencetömlő (hossza 2x3m, ⌀ 32 mm), átlátszó anyagból   Utasítások A homokszűrést alapesetben szűrőhomok nélkül szállítjuk. Ajánlott a homokszűrővel együtt megvásárolni.   Inspiráció a természetben A homokszűrőket a természetes víztisztítási folyamat szimulálására fejlesztették ki. A kovahomok még a finom szennyeződéseket is felfogja, és csak tiszta víz kerül vissza a medencébe.   Rejtett szivattyú A szűrőrendszer innovatív kialakításával, kompakt méreteivel és a gyakorlatilag a tartály testébe épített, durva szennyeződésszűrővel ellátott szivattyúval tűnik ki.   Cseh termék A szűrőt és annak egyes részeit a Cseh Köztársaságban gyártják és szerelik össze.    

A merkurymarket.hu webáruházban a homokszűrős vízforgató kategóriából a Homokszűrés ProStar 4000) terméket 58 464 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Medence szivattyúk, Homokszűrős vízforgató,

Gyártó

MARIMEX

Eladó

merkurymarket.hu

Ár

58 464 Ft

Gyakran ismételt kérdések a Homokszűrés ProStar 4000 kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Homokszűrés ProStar 4000?

A Homokszűrés ProStar 4000 terméket 58 464Ft-tól vásárolhatod meg a merkurymarket.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Homokszűrés ProStar 4000 terméket?

A Homokszűrés ProStar 4000 terméket például a merkurymarket.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Homokszűrés ProStar 4000 raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Homokszűrés ProStar 4000 Megnézheted a merkurymarket.hu oldalon.




Még több terméket keresél a marimex gyártótól?


Katalógusunkban az marimex márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb marimex termékeinek kínálatát.

További termékek a kategóriából