Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195

Készlet: cserélhető szívócsúcs, egy kémiai adagoló, 50 tesztcsík, 9 tartós javító lámpa Kémiai adagoló: 7,6 cm / 3 "klór vagy bróm adagokig speciális skála az adagolási szint szabályozására a csatlakoztatott táblagépek adatbázisai Javítás javítása: öntapadós tapasz... Több információ


Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Medence tartozékok
Medence tisztító kiegészítők
Gyártó BESTWAY
Eladó merkurymarket.hu
Ajánljuk Medence tisztító kiegészítők BESTWAY

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195
Medence tisztító kiegészítők

Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195

12 867 Ft

Teljes Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195 termékleírás

Készlet: cserélhető szívócsúcs, egy kémiai adagoló, 50 tesztcsík, 9 tartós javító lámpa Kémiai adagoló: 7,6 cm / 3 "klór vagy bróm adagokig speciális skála az adagolási szint szabályozására a csatlakoztatott táblagépek adatbázisai Javítás javítása: öntapadós tapasz 6,55 m2 M. v. (négyzet hüvelyk) (42,3 cm²) Úszómedence hőmérő: ABS műanyag szerkezet, vezetékkel rögzítve, hogy a hőmérő ne mozogjon, úszóképesség, könnyű hőmérsékleti leolvasás, megnevezés Celsius-fokban és Fahrenheit-fokban, Tisztító készlet: Tartalmaz egy könnyű botot cserélhető hegyekkel a szíváshoz és eltávolításhoz. A szívókészüléknek egy súrolófeje és újrafelhasználható porzsákja van. A szívócső csatlakoztatható a kerti tömlőhöz A porszívó tartós hálóval rendelkezik 3,96 m (13 ') vagy kisebb medencében való használatra Tesztcsíkok: ideális megoldás a medence és a SPA víz tesztelésére 3 az 1-ben tesztcsík: klórtartalom ph általános lúgosság 18 hónapos érvényességi idő

A merkurymarket.hu webáruházban a medence tisztító kiegészítők kategóriából a Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195) terméket 12 867 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Medence tartozékok, Medence tisztító kiegészítők,

Gyártó

BESTWAY

Eladó

merkurymarket.hu

Ár

12 867 Ft

Gyakran ismételt kérdések a Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195 kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195?

A Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195 terméket 12 867Ft-tól vásárolhatod meg a merkurymarket.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195 terméket?

A Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195 terméket például a merkurymarket.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195 raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Medencékhez kiegészítők + többcélú tisztító készlet 58195 Megnézheted a merkurymarket.hu oldalon.




Még több terméket keresél a bestway gyártótól?


Katalógusunkban az bestway márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb bestway termékeinek kínálatát.