Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709

Egy munkanap után a medencében való úszás a tökéletes mód a pihenésre és a kikapcsolódásra. A Bestway medence garantálja a nagyszerű szórakozást az egész család számára a hosszú és forró nyári napokon. A bemutatott Deluxe medence korróziógátló kerettel rendelkezik. Az Steel... Több információ


Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Kerti medencék
Gyártó BESTWAY
Eladó merkurymarket.hu
Ajánljuk Kerti medencék BESTWAY

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709
Kerti medencék

Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709

89 314 Ft

Teljes Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709 termékleírás

Egy munkanap után a medencében való úszás a tökéletes mód a pihenésre és a kikapcsolódásra. A Bestway medence garantálja a nagyszerű szórakozást az egész család számára a hosszú és forró nyári napokon. A bemutatott Deluxe medence korróziógátló kerettel rendelkezik. Az Steel Pro MAX szabadalommal és más stabilizáló szalagokkal ez egy tipikus családi medence az egész szezonban. Az a'la Ratan jellegzetes megjelenése miatt a medence gyönyörű ajándék lesz a kertben, ha azonos típusú bútorokkal kombinálják. A medence belsejét a legmagasabb minőségű szabadalmaztatott Tritech anyag béleli, amely mozaikot hoz létre és megvédi az elcsúszástól. A speciális szelep lehetővé teszi a víz hatékony leeresztését. A medence felfelé kinyúló biztonságos létrával van felszerelve, és védve van a nem kívánt használat ellen. A medence nagyon gyorsan felállítható, nincs szüksége semmilyen szerszámra, csupán annyit kell tennie, hogy a keretcsöveket a Seal & Lock rendszer segítségével csatlakoztatja, és elkezdheti a víz öntését. Az összes szükséges cikket a csomag tartalmazza, a szűrőszivattyút, a szűrőt és a javítóanyagot. A medence nagy előnye kétségkívül az antibakteriális szűrő a szűrőpumpa számára, így a fürdő még kellemesebb és biztonságosabb. Használati útmutató Ajánlott kiegészítők :

A merkurymarket.hu webáruházban a kerti medencék kategóriából a Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709) terméket 89 314 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Kerti medencék,

Gyártó

BESTWAY

Eladó

merkurymarket.hu

Ár

89 314 Ft

Gyakran ismételt kérdések a Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709 kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709?

A Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709 terméket 89 314Ft-tól vásárolhatod meg a merkurymarket.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709 terméket?

A Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709 terméket például a merkurymarket.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709 raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Medence keret szivattyúval 3,66x1m rattan 56709 Megnézheted a merkurymarket.hu oldalon.




Még több terméket keresél a bestway gyártótól?


Katalógusunkban az bestway márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb bestway termékeinek kínálatát.