Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100

Dobozrugó Laosz A megfelelően kiválasztott ágy garantálja az egészséges alvást. Ha jó éjszakai alvást akar biztosítani, akkor a Laosz ágy segít. Boxspring Laos - elegáns hálószoba A hálószoba elrendezésének szakaszában minden bizonnyal szembe kell néznie az ágy választásával,... Több információ


Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Hálószoba
Ágyak
140x200 ágy
Eladó butorpiac.hu

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100
140x200 ágy

Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100

307 900 Ft

Teljes Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100 termékleírás

Dobozrugó Laosz A megfelelően kiválasztott ágy garantálja az egészséges alvást. Ha jó éjszakai alvást akar biztosítani, akkor a Laosz ágy segít. Boxspring Laos - elegáns hálószoba A hálószoba elrendezésének szakaszában minden bizonnyal szembe kell néznie az ágy választásával, habozva, hogy stílusos vagy kényelmes bútorra válasszon. Laosz ágy vásárlásakor nem kell választania ezek közül a lehetőségek közül, mivel ez a modell ötvözi mind a modern dizájnt, mind a pihenési kényelmet és a funkcionalitást. A bútorok retro atmoszférában vannak kialakítva, amely kiválóan alkalmas modern hálószobákra, valamint a skandináv stílusú, csillogás és eklektikus stílusú hálószobákra. Színes gombokkal díszített dekoratív paplanok és ferde fejléc adják a Laosz modellnek eleganciát. További előnye a fekete, magas fém dekoratív lábak, 13 cm magas. A kivitelezés pontossága és a legkisebb részletekre való figyelem azt jelenti, hogy ez az ágy egyedülálló légkört biztosít a hálószobában, és nem csak az egészséges, jó alvást garantálja, Laosz kontinentális ágy - a funkcionalitás és a kényelem garanciája A Laosz modellt azoknak a felhasználóknak fejlesztették ki, akik szeretik a gyönyörű belső teret, és az emberek számára, akik a legmagasabb szintű kényelmet várják el a bútorokkal. Az ágy alvási területe 140/160 / 180x200 cm, amely biztosítja a tágasságot és a szabadságot pihenés közben. A használat kényelmét nemcsak a hely, hanem az ágy feltöltése is befolyásolja. Laosz fel volt szerelve egy 20 cm magas bonel matracmal, egy további T25 hab réteggel, amely a matrac tetején és alján található, valamint egy párnával, az úgynevezett A fedél 4 cm vastag T21 habból készül. A fedőlapot erre a célra megfelelő anyaggal megvágottuk. Boxspring modellLaosz a funkcionális bútorok támogatóit nemcsak a nagy pihenési hely miatt, hanem további kényelmi lehetőségek miatt is lenyűgözi, például egy három részből álló mély ágynemű-tartályt. A tároló rekesz az ágy felső részének megemelése után érhető el. A rugós mechanizmusnak köszönhetően ez a művelet nem igényel erőfeszítést. Ha elegáns, kényelmes ágyat keres, akkor válassza a Laosz modellt, amely a kárpit színének megválasztásának köszönhetően teljes mértékben illeszkedik a hálószoba elrendezéséhez, egységességet teremtve más bútorokkal és dekorációkkal Kövesse a TikTok csatornánkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságainkról és inspirálódjon a legújabb lakberendezési trendekből! https://www.tiktok.com/@tailorbutor/video/7213286382708509958?q=tailorbutor&t=1679828292382 Ezt a terméket Beszállító partnerünk közvetlenül küldi Önnek!

A butorpiac.hu webáruházban a 140x200 ágy kategóriából a Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100) terméket 307 900 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Hálószoba, Ágyak, 140x200 ágy,

Ár

307 900 Ft

Anyag

Szin

Madryt 1100

Gyakran ismételt kérdések a Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100 kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100?

A Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100 terméket 307 900Ft-tól vásárolhatod meg a butorpiac.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100 terméket?

A Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100 terméket például a butorpiac.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100 raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Laosz kárpitozott ágy box-spring - Madryt 1100 Megnézheted a butorpiac.hu oldalon.