Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100

Grand ágy A legjobb elegancia - így írhatja le a nagy háloszóbás ágyat, amelyet széles körben értékelnek azok az emberek, akiknek az ágy kiválasztásakor az alvás közbeni kényelme prioritás. Nagy hálószoba ágy - az elegancia az egyszerűségben rejlik A hálószoba elrendezésének... Több információ


Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Hálószoba
Ágyak
160x200 ágy
Eladó butorpiac.hu

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100
160x200 ágy

Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100

209 900 Ft

Teljes Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100 termékleírás

Grand ágy A legjobb elegancia - így írhatja le a nagy háloszóbás ágyat, amelyet széles körben értékelnek azok az emberek, akiknek az ágy kiválasztásakor az alvás közbeni kényelme prioritás. Nagy hálószoba ágy - az elegancia az egyszerűségben rejlik A hálószoba elrendezésének szakaszában vagy, és olyan ágyat keres, amelyben megtalálható az egyszerű forma, a tartós konstrukció, az elegáns forma és a maximális kényelem? A Grand modell az Ön által keresett bútor! A bútorok klasszikus elrendezését ízléses dekorációk és elegáns stílusú műanyag lábak törték. Az ágy testét és a fedélzetet puha, rugalmas töltelékkel látják el T25 hab formájában. A fejléc ezen kívül dekoratív, ellenőrzött varrással is rendelkezik szőtt folt formájában, amely ideális a modern stílusú belső terekhez. A nagy ágy egy bútordarab, amely kiváló minőségű anyagból van kárpitozva, kopásálló és kopásálló. Tekintettel arra, hogy az ajánlat különféle kárpitszíneket tartalmaz - mind visszafogott, mind kifejezőbbek, például egy vörösbor árnyalatát vagy zöld palackozást, Nagy hálószobás ágyak - garantálják az egészséges alvást A hagyományos formatervezés és a modern megoldások kombinációja stabil, tartós és kényelmes ágyat eredményez. A Grand modell két formában kapható - fa vagy fém kerettel és egy gázmechanizmussal ellátott emelővel, amelynek köszönhetően az ágy felső részének felemelése, hogy hozzáférjen a tágas ágynemű-tartályhoz, intuitív és kényelmes. Az alvásfunkció mérete 140/160/180 / 200x200 cm lehetővé teszi a szabad pihenést és a bútorok bármilyen elhelyezését tágas hálószobában és korlátozott helyiségű szobában. Az ágy nem tartalmaz matracot. Ennek köszönhetően a felhasználó teljes mértékben hozzáigazíthatja a bútorokat saját igényeihez, választva az igényeiknek megfelelő matracot. A hálószobás ágynak tartósnak és kényelmesnek kell lennie. A Grand modell garantálja a kényelmet, ami az alvás minőségévé vált. Ha értékeli a funkcionalitás és az egyedi formatervezés kombinációját a bútorokban, akkor a Grand ágynak a hálószobában kell lennie. OLIVER rugós matrac A OLIVER hab-, ill. kókuszréteggel kombinált bonell rugós matrac tökéletes komfortérzetet nyújt. Rugalmas fekvőfelületet biztosít akár a nagyobb testsúllyal rendelkezők számára is. A matrac vastagsága 15 cm. Az antiallergén tulajdonságokkal is rendelkező matracot levehető, mosógépben mosható huzat óvja a szennyeződésektől. Kövesse a TikTok csatornánkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságainkról és inspirálódjon a legújabb lakberendezési trendekből! https://www.tiktok.com/@tailorbutor/video/7213286382708509958?q=tailorbutor&t=1679828292382 Ezt a terméket Beszállító partnerünk közvetlenül küldi Önnek!

A butorpiac.hu webáruházban a 160x200 ágy kategóriából a Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100) terméket 209 900 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Hálószoba, Ágyak, 160x200 ágy,

Ár

209 900 Ft

Anyag

Szin

Madryt 1100

Gyakran ismételt kérdések a Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100 kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100?

A Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100 terméket 209 900Ft-tól vásárolhatod meg a butorpiac.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100 terméket?

A Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100 terméket például a butorpiac.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100 raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Grand kárpitozott ágy - Madryt 1100 Megnézheted a butorpiac.hu oldalon.