Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol

Ideális a sütéshez, pároláshoz, főzéshez és sütéshez. Alkalmas mindenféle főzőlapra és a konyhai sütőbe is. Ez a valóban sokoldalú segítő bármelyik konyhában ragyogni fog, és a tapasztalt szakácsok mellett az kezdők is értékelni fogják. .= **A minőségi öntöttvas előnyei:** ... Több információ


Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória
Gyártó Lunasol
Eladó solapoint.hu

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasola következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol

Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol

17 950 Ft

Teljes Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol termékleírás

Ideális a sütéshez, pároláshoz, főzéshez és sütéshez. Alkalmas mindenféle főzőlapra és a konyhai sütőbe is. Ez a valóban sokoldalú segítő bármelyik konyhában ragyogni fog, és a tapasztalt szakácsok mellett az kezdők is értékelni fogják. .= **A minőségi öntöttvas előnyei:** - kiváló hővezetés. Gyorsan felmelegszik és egyenletesen elosztja a hőt a serpenyő teljes felületén. A hőforrás kikapcsolása után is megtartja a hőt, így az étel melegen marad a tálalásig. - ellenálló a magas hőmérsékletekkel szemben. Akár 260°C-ig használható a konyhai sütőben. - hosszú élettartam és ellenálló az elhasználódással szemben. Ha megfelelően gondozza az öntöttvas serpenyőt, sokáig szolgálni fog. **Az emalizált felület előnyei:** - védi az öntöttvasat az oxidációtól és a korróziótól. - a nem tapadó felületnek köszönhetően könnyen tisztítható és nem szívja fel a zsírt és szagokat. Elegendő finom tisztítószert és meleg vizet használni. Nem ajánlott mosogatógépben mosni. - egészségesebb főzés minimális olajmennyiséggel (azonban a serpenyő alját vékony réteggel be kell vonni). A kiváló tapadásmentességnek köszönhetően például a steak nem ragad le. - Nem reagál az öntöttvasban lévő vasra, így élvezheti az öntöttvas edények által nyújtott természetes vas előnyeit, anélkül, hogy nemkívánatos anyagokat szabadítana fel az ételbe. Bár az emalizált felületnek sok előnye van az öntöttvas serpenyők esetében, fontos óvatosan bánni vele, hogy elkerüljük a karcokat és a felület repedését. Az átmossák előtt hagyni kell hűlni a serpenyőt, mivel a hirtelen hőmérsékletváltozás károsíthatja az emalizált bevonatot. .=

A solapoint.hu webáruházban a kategóriából a Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol) terméket 17 950 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Gyártó

Lunasol

Eladó

solapoint.hu

Ár

17 950 Ft

Gyakran ismételt kérdések a Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol?

A Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol terméket 17 950Ft-tól vásárolhatod meg a solapoint.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol terméket?

A Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol terméket például a solapoint.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Lemezes bevont öntöttvas grillsütő serpenyő, fekete, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol Megnézheted a solapoint.hu oldalon.
Még több terméket keresél a lunasol gyártótól?


Katalógusunkban az lunasol márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb lunasol termékeinek kínálatát.