Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasol

Ideális sütéshez, pároláshoz, főzéshez és sütéshez. Megfelel minden típusú főzőlapra és konyhai sütőbe. Ez a valóban sokoldalú segítő minden konyhában ragyogni fog, és a tapasztalt séfek és a kezdők egyaránt értékelni fogják. .= **A minőségi öntvény előnyei:** - kiváló... Több információ


Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória
Gyártó Lunasol
Eladó solapoint.hu

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasola következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasol

Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasol

43 470 Ft

Teljes Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasol termékleírás

Ideális sütéshez, pároláshoz, főzéshez és sütéshez. Megfelel minden típusú főzőlapra és konyhai sütőbe. Ez a valóban sokoldalú segítő minden konyhában ragyogni fog, és a tapasztalt séfek és a kezdők egyaránt értékelni fogják. .= **A minőségi öntvény előnyei:** - kiváló hővezetés. Gyorsan felmelegszik és egyenletesen osztja el a hőt az edény teljes felületén. A étel melegen marad még a hőforrás kikapcsolása után is, így az étel melegen marad a tálalásig. - ellenálló a magas hőmérsékletekkel szemben. Alkalmas a konyhai sütőbe, például a kenyérsütéshez, akár 260 °C-ig. - hosszú élettartam és kopásállóság. Ha megfelelően gondoskodik az öntöttvas edényekről, sokáig szolgálnak. **Az emaillált felület előnyei:** - védi az öntvényt az oxidációtól és a koróziótól. - a nem tapadós felület könnyen tisztítható és nem szívja fel a zsírt és szagokat. Elég enyhe tisztítószert és meleg vizet használni. Nem javasoljuk mosogatógépben mosni. - egészségesebb főzés minimális olajmennyiséggel (azonban az edény alját finoman be kell kenni olajjal). A kiváló nem tapadós felületnek köszönhetően például a steak nem ragad le. - Nem reagál az öntvényben található vasalattal, így élvezheti az öntöttvas edények által nyújtott természetes vas előnyeit, anélkül, hogy káros anyagok szabadulnának fel az ételbe. - A két színű felület - piros kívül, krémszínű belül - stílusos és kellemesen feldobja a konyhai enteriőrt. Bár az emaillált felületnek sok előnye van, fontos óvatosan bánni vele, hogy megakadályozzuk a karcolásokat vagy a zománctörést. Az edényt hűlni kell hagyni az öblítés előtt, a hősokk károsíthatja a zománcot. .=

A solapoint.hu webáruházban a kategóriából a Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasol) terméket 43 470 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Gyártó

Lunasol

Eladó

solapoint.hu

Ár

43 470 Ft

Gyakran ismételt kérdések a Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasol kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasol?

A Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasol terméket 43 470Ft-tól vásárolhatod meg a solapoint.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasol terméket?

A Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasol terméket például a solapoint.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasol raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Lemezes bevont öntöttvas edény, piros ø 28 cm - Jupiter Lunasol Megnézheted a solapoint.hu oldalon.
Még több terméket keresél a lunasol gyártótól?


Katalógusunkban az lunasol márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb lunasol termékeinek kínálatát.