Egy medence, napellenző uv védelem 56432

Könnyen felállítható Nagy teherbírású PVC-ből és poliészterből készült, 3 rétegű oldalfalak A medencefalak DuraPlus™ anyagból készültek, amely a nagyobb fokú szilárdság és ellenállóképesség jegyében két ellenálló PVC réteg által szendvicsbe fogott poliészter hálós... Több információ


Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Kerti medencék
Gyártó BESTWAY
Eladó merkurymarket.hu
Ajánljuk Kerti medencék BESTWAY

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Egy medence, napellenző uv védelem 56432a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Egy medence, napellenző uv védelem 56432
Kerti medencék

Egy medence, napellenző uv védelem 56432

37 048 Ft

Teljes Egy medence, napellenző uv védelem 56432 termékleírás

Könnyen felállítható Nagy teherbírású PVC-ből és poliészterből készült, 3 rétegű oldalfalak A medencefalak DuraPlus™ anyagból készültek, amely a nagyobb fokú szilárdság és ellenállóképesség jegyében két ellenálló PVC réteg által szendvicsbe fogott poliészter hálós magból áll. A medence szabadalmaztatott FrameLink System™ rendszerrel rendelkezik: a T-csatlakozók megelőzik a fémek közötti érintkezőfelületek korrózióját A beépített áramlásszabályozó leeresztő szelepre a mellékelt adapter segítségével csatlakoztatott kerti slaggal könnyedén leereszthető a medencevíz UV-szűrő (UPF) érték 40+ Az árnyékoló felső részén található vízködkészítő kerti slaghoz csatlakoztatható Könnyen szétszerelhető a holtszezon alatti tároláshoz A medence kör alakja könnyű telepíthetőséget, megnövelt stabilitást és jobb helykihasználtságot tesz lehetővé Vízbefogadó-képesség (90%): 1688 l (446 gal.) Víz alatti öntapadós javítótapasz A medence megfelelő szerelvényekkel rendelkezik a Flowclear™ szűrőszivattyúkkal való kompatibilitáshoz Tartalom: Egy medence, napellenző, javítótapasz Csak a webáruházban kapható áru. Használati útmutató

A merkurymarket.hu webáruházban a kerti medencék kategóriából a Egy medence, napellenző uv védelem 56432) terméket 37 048 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Kerti medencék,

Gyártó

BESTWAY

Eladó

merkurymarket.hu

Ár

37 048 Ft

Gyakran ismételt kérdések a Egy medence, napellenző uv védelem 56432 kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Egy medence, napellenző uv védelem 56432?

A Egy medence, napellenző uv védelem 56432 terméket 37 048Ft-tól vásárolhatod meg a merkurymarket.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Egy medence, napellenző uv védelem 56432 terméket?

A Egy medence, napellenző uv védelem 56432 terméket például a merkurymarket.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Egy medence, napellenző uv védelem 56432 raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Egy medence, napellenző uv védelem 56432 Megnézheted a merkurymarket.hu oldalon.




Még több terméket keresél a bestway gyártótól?


Katalógusunkban az bestway márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb bestway termékeinek kínálatát.