Dupla csúszda 4,88 m 52328

Készüljön fel az izgalmas nyári szórakozásra az új H2OGO!® dupla csúszdával. Élvezze a gyors tempójú hátsó udvari csúszdás kalandot a speciálisan tervezett PVC UltraSlick™ csúszdánkkal. Ezt az innovatív anyagot úgy fejlesztették ki, hogy olyan csúszós felületet hozzon létre,... Több információ


Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Medence tartozékok
Szórakozás
Gyártó BESTWAY
Eladó merkurymarket.hu
Ajánljuk Szórakozás BESTWAY

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Dupla csúszda 4,88 m 52328a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Dupla csúszda 4,88 m 52328
Szórakozás

Dupla csúszda 4,88 m 52328

8 967 Ft

Teljes Dupla csúszda 4,88 m 52328 termékleírás

Készüljön fel az izgalmas nyári szórakozásra az új H2OGO!® dupla csúszdával. Élvezze a gyors tempójú hátsó udvari csúszdás kalandot a speciálisan tervezett PVC UltraSlick™ csúszdánkkal. Ezt az innovatív anyagot úgy fejlesztették ki, hogy olyan csúszós felületet hozzon létre, amely annyira csúszós, hogy nem okoz súrlódást, így minden egyes csúszásnál több siklást és kevesebb tapadást biztosít. Ezt kombináltuk a SplashBoost™ permetezőnkkel, egy olyan rendszerrel, amelyet úgy terveztünk, hogy célzott vízborítást biztosítson a siklás, permetezés optimalizálása érdekében. A H2OGO! A csúszdák mindegyike bónusz medencével rendelkezik a célban. A gyerekek imádni fogják a H2OGO! A szülők pedig imádni fogják az egyszerű összeszerelést - csak csatlakoztassa a kerti slagot és máris csúszhat! Technológiánk életre keltette az udvari csúszdákat, így a csúszdák gyorsabbak, nedvesebbek és szórakoztatóbbak egész nyáron! A 4,88 m / 16 láb hosszú, kétsávos csúszda tökéletes versenyzéshez és barátokkal való szórakozáshoz A víz egy pancsolómedencébe ömlik, ami nagy csobbanást eredményez érkezéskor A beépített SplashBoost™ locsolók kialakításukból adódóan hatékonyan lefedik a csúszófelületet, illetve vízesés hatást generálnak, nedvesen tartva a sávokat A csúszdasávok a jobb csúszás, kisebb tapadás és így nagyobb sebesség jegyében UltraSlick™ PVC anyagból készültek Tartalom: 1 csúszda, javítótapasz

A merkurymarket.hu webáruházban a szórakozás kategóriából a Dupla csúszda 4,88 m 52328) terméket 8 967 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Medence tartozékok, Szórakozás,

Gyártó

BESTWAY

Eladó

merkurymarket.hu

Ár

8 967 Ft

Gyakran ismételt kérdések a Dupla csúszda 4,88 m 52328 kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Dupla csúszda 4,88 m 52328?

A Dupla csúszda 4,88 m 52328 terméket 8 967Ft-tól vásárolhatod meg a merkurymarket.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Dupla csúszda 4,88 m 52328 terméket?

A Dupla csúszda 4,88 m 52328 terméket például a merkurymarket.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Dupla csúszda 4,88 m 52328 raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Dupla csúszda 4,88 m 52328 Megnézheted a merkurymarket.hu oldalon.




Még több terméket keresél a bestway gyártótól?


Katalógusunkban az bestway márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb bestway termékeinek kínálatát.