Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88

Egy szép konyhából általában jó illatok szűrődnek ki. Ahol jók az illatok, ott pedig finomak az ízek is. Ahol finomak az ízek, ott a család is jóllakott és elégedett. Elvégre a szívhez a gyomron át vezet az út. A JURA NEW IA konyhabútor alkalmazkodik elvárásaihoz és biztosan értékeli... Több információ


Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Konyhabútorok és étkezők
Konyhabútor
Méretre gyártott konyhák
Jura New IA
Eladó kondela.hu

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88
Jura New IA

Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88

88 900 Ft

Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88
Jura New IA

Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88

88 900 Ft

Teljes Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88 termékleírás

Egy szép konyhából általában jó illatok szűrődnek ki. Ahol jók az illatok, ott pedig finomak az ízek is. Ahol finomak az ízek, ott a család is jóllakott és elégedett. Elvégre a szívhez a gyomron át vezet az út. A JURA NEW IA konyhabútor alkalmazkodik elvárásaihoz és biztosan értékeli majd a praktikus felhasználhatóságát is. Minőségi laminált faforgácslapból készült, mely garantálja a minőséget. A dizájnja tökéletesen beillik bármilyen stílusú konyhába, ahol elegendően kiemelkedik és nem fog zavaró hatást kelteni. A rigoletto light, rigoletto dark és a wenge színkombinációt könnyen kombinálhatja más konyhabútorral is. A konyhabútor a konyha szíve, a JURA NEW IA pedig ezt be is bizonyítja. Az alsó JURA NEW IA DN-88*88 sarokszekrény ajtóval van felszerelve, mely a műanyag fogantyú segítségével nyitódik. A belső tér egy polccal két rakodótérre van osztva. Anyag: laminált DTD Szín: rigolletto light/rigolletto dark/wenge Méretek (SzéxMéxMa): 88x88x85 cm Polccal Lábakkal Műanyag fogantyúkkal Szállítás munkalappal munkalap vastagsága 28 mm Anyag vastagsága: 16 mm Szállítás alsóléccel Szétszerelve szállítjuk Hozzá vásárolható univerzális mosogató J/B -ára: 29 700 Ft. Termék száma: 0000030216 Jura New IA

A kondela.hu webáruházban a jura new ia kategóriából a Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88) terméket 88 900 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Konyhabútorok és étkezők, Konyhabútor, Méretre gyártott konyhák, Jura New IA,

Ár

88 900 Ft

Anyag

Faforgács

Szin

Barna

Gyakran ismételt kérdések a Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88 kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88?

A Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88 terméket 88 900Ft-tól vásárolhatod meg a kondela.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88 terméket?

A Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88 terméket például a kondela.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88 raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Alsó sarokszekrény, rigolletto light/rigolletto dark/wenge, JURA NEW IA DN-88*88 Megnézheted a kondela.hu oldalon.