Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001

Távolítsa el a vízforralót és a hozzá csatlakoztatott kábeleket, amelyek csak a konyhában zavarják Önt. A GROHE Red Mono önálló csaptelep biztosítja a forrásban lévő vizet közvetlenül a csapból. A karcsú és egyszerű csaptelepet úgy tervezték, hogy külön szerelhető legyen a... Több információ



Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001
Álló mosogató csaptelep

Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001

1 003 472 Ft

Teljes Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001 termékleírás

Távolítsa el a vízforralót és a hozzá csatlakoztatott kábeleket, amelyek csak a konyhában zavarják Önt. A GROHE Red Mono önálló csaptelep biztosítja a forrásban lévő vizet közvetlenül a csapból. A karcsú és egyszerű csaptelepet úgy tervezték, hogy külön szerelhető legyen a jelenlegi GROHE Blue csaptelephez vagy bármely más standard konyhai csaphoz. A forrásban lévő víz természetesen alkalmas tea vagy kávé készítésére, valamint edények kitöltésére és ételek készítésére. A forró víz adagolásának indításához használja az érintőgombokat a gyermekzárral. A magas C-alakú kifolyó megkönnyíti a magas edények kitöltését, míg az állítható forgási tartomány (0 ° / 150 ° / 360 °) kibővíti rugalmasságát. A biztonság a rendszer elsődleges prioritása - a csaptelep magában foglalja az automatikus GROHE ChildLock funkciót, egy gyermekzárat a véletlen forrásban lévő víz elkerülése érdekében, valamint a GROHE CoolTouch technológiát, amely biztosítja, hogy a csatorna felülete soha ne legyen teljesen forró. A kazán az A energiahatékonysági osztályba tartozik és üdülési üzemmódba kapcsolható, amelyben a víz hőmérséklete 60 ° C-ra korlátozódik. Normál üzemmódban a kazán egyszerre akár 3 liter forrásban lévő vizet is szolgáltathat. A kazán titánból készül, amely kiváló korrózióállóságot biztosít. A csaptelep GROHE StarLight felülettel rendelkezik, amely hosszú élettartama alatt sugárzó. Ugyanakkor a GROHE Red szűrő csökkenti a vízben a kalcium és a nehézfémek arányát, ami meghosszabbítja mind a csap, mind a kazán élettartamát. Ha konyhája pillanatnyi vízmelegítővel van ellátva, akkor fontolja meg a Coldfill keverőszelep (40841001) megvásárlását a jelenlegi csaptelep helyett, amely a hálózati hideg vizet keveri a GROHE Red rendszer forrásvízével. A kevert víz kevesebb fogyasztású és várakozás nélküli lesz.A készlet tartalmaz: GROHE Red Mono állószelep, 1 lyukú beépítés, C-kifolyó, Forrásvíz vezérlőgombok GROHE ChildLock gyermekzárral, TÜV tanúsítvány - a teljes biztonság garantálása véletlenszerű ellen forrásban lévő vízindító, króm felület GROHE StarLight-lal, szigetelt lefolyóval, elforgatható szög 150 °, csatlakozás GROHE Red kazánhoz, GROHE Red kazán, M méret, forrás- és forróvíz-tartály, 3l 100 ° C forrásban lévő víz, teljes kapacitása 4 liter, 1-7 bar üzemi nyomás, rugalmas csatlakozótömlővel és forrásvíz-kimenettel, CE-tanúsítás, csatlakozási feszültség 230 V 50 Hz, teljesítménybemenet 2100 W, készenléti energiafogyasztás 15 W, A energiaosztály, Set GROHE Red Filter, kazánvédelem a mészkő ellen , Teljesítmény 600 L 20 ° dKH-nál, 5-fázisú szűrő, áramlásmérő egység

A merkurymarket.hu webáruházban a Álló mosogató csaptelep kategóriából a Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001) terméket 1 003 472 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Építkezés felújítás, Konyhai berendezések, Konyhai csaptelepek, Álló mosogató csaptelep,

Gyártó

GROHE

Eladó

merkurymarket.hu

Ár

1 003 472 Ft

Gyakran ismételt kérdések a Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001 kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001?

A Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001 terméket 1 003 472Ft-tól vásárolhatod meg a merkurymarket.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001 terméket?

A Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001 terméket például a merkurymarket.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001 raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Akkumulátor és kazán álló GROHE RED MONO 30085001 Megnézheted a merkurymarket.hu oldalon.




Még több terméket keresél a grohe gyártótól?


Katalógusunkban az grohe márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb grohe termékeinek kínálatát.