Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001

Ha a GROHE Red Duo csaptelep része a konyhának, akkor elbúcsúzni lehet a vízforralóval. 100 ° C hőmérsékletű forrásvízforrás lesz egyetlen gombnyomással. A vízforralót a konyhaegységtől távolítsa el, amely értékes helyet fog adni Önnek is. A forrásban lévő víz természetesen... Több információ



Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001a következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001
Álló mosogató csaptelep

Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001

1 170 008 Ft

Teljes Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001 termékleírás

Ha a GROHE Red Duo csaptelep része a konyhának, akkor elbúcsúzni lehet a vízforralóval. 100 ° C hőmérsékletű forrásvízforrás lesz egyetlen gombnyomással. A vízforralót a konyhaegységtől távolítsa el, amely értékes helyet fog adni Önnek is. A forrásban lévő víz természetesen alkalmas tea vagy kávé készítésére, valamint edények kitöltésére és ételek készítésére. A forró víz adagolásának indításához használja az érintőgombokat a gyermekzárral. A magas L alakú kifolyó megkönnyíti a magas edények kitöltését, míg a 150 ° -os forgási tartomány kibővíti rugalmasságát. A GROHE SilkMove technológia biztosítja a vezérlőkar sima, rendkívül pontos mozgását. A biztonság a rendszer elsődleges prioritása - a csaptelep magában foglalja az automatikus GROHE ChildLock funkciót, egy gyermekzárat a véletlen forrásban lévő víz elkerülése érdekében, valamint a GROHE CoolTouch technológiát, amely biztosítja, hogy a csatorna felülete soha ne legyen teljesen forró. A kazán az A energiahatékonysági osztályba tartozik és üdülési üzemmódba kapcsolható, amelyben a víz hőmérséklete 60 ° C-ra korlátozódik. Normál üzemmódban a kazán egyszerre akár 5,5 liter forrásban lévő vizet képes biztosítani. A kazán titánból készül, amely kiváló korrózióállóságot biztosít. A csaptelep GROHE StarLight felülettel rendelkezik, amely hosszú élettartama alatt sugárzó. Ugyanakkor a GROHE Red szűrő csökkenti a vízben a kalcium és a nehézfémek arányát, ami meghosszabbítja mind a csap, mind a kazán élettartamát. Ha konyhája pillanatnyi vízmelegítővel van ellátva, akkor fontolja meg a Coldfill keverőszelep (40841001) megvásárlását a jelenlegi csaptelep helyett, amely a hálózati hideg vizet keveri a GROHE Red rendszer forrásvízével. A kevert víz kevesebb fogyasztású és várakozás nélküli lesz.A készlet tartalmazza: emelő csaptelep, GROHE Red Duo, 1 lyukú telepítés, L-lefolyó, vízforráshoz szükséges vezérlőgombok GROHE ChildLock gyermekzárral, TÜV tanúsítvány - teljes garancia biztonság a véletlen forrásban lévő víz elindulása ellen, króm felület GROHE StarLight-tal, kerámia patron 28 mm-rel GROHE SilkMove technológiával, szigetelt lefolyó, 150 ° elforgatható szög, kétirányú illesztés, flexi összekötő tömlők, csatlakozás GROHE Red kazánhoz, GROHE Red kazán, méret L, forró és melegvizes tartály 5,5 l 100 ° C forrásban lévő víz, teljes kapacitása 7 l, üzemi nyomás 1-7 bar, rugalmas csatlakozótömlővel és forrásvíz-kimenettel, CE tanúsítás, csatlakozási feszültség 230 V 50 Hz, energiafogyasztás 2100 W, készenléti energiafogyasztás 15 W, A energiaosztály, a GROHE piros szűrő beállítása, a kazán védelme a mészkő ellen, kapacitása 600 L 20 ° dKH-nál, 5 fázisú szűrő, áramlásmérő egység

A merkurymarket.hu webáruházban a Álló mosogató csaptelep kategóriából a Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001) terméket 1 170 008 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Építkezés felújítás, Konyhai berendezések, Konyhai csaptelepek, Álló mosogató csaptelep,

Gyártó

GROHE

Eladó

merkurymarket.hu

Ár

1 170 008 Ft

Gyakran ismételt kérdések a Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001 kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001?

A Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001 terméket 1 170 008Ft-tól vásárolhatod meg a merkurymarket.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001 terméket?

A Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001 terméket például a merkurymarket.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001 raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Akkumulátor és kazán álló GROHE RED DUO 30325001 Megnézheted a merkurymarket.hu oldalon.




Még több terméket keresél a grohe gyártótól?


Katalógusunkban az grohe márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb grohe termékeinek kínálatát.