Max

 

Ez a bútor valóban sok mindenben a maximumot nyújtja.

A nagyméretű teret kitöltő, mindenhol íves vonalvezetés, összesen 18 (!) részben domború, részben pedig homorú ajtókkal. Utóbbi kevés gyártó kínálatában található.

Minden üveges ajtón kézzel festett betétes üveg, a hajlított ajtókon természetesen hajlított.

Az előtérben lévő akvárium 270°-os henger formájú. A maradék negyedívben az alatta lévő működő kút (!) és az akvárium kiszolgálásához szükséges gépészet van.

Fedlapja asztal magasságú, robbantott háromrétegű üveg.

A térbe nyúló pult előtt azonos ívű furnérozott virágláda van, betétje tömör horganylemez.

A főzőegység szinte mindent tartalmaz, ami ma létezik: 75 cm széles gázfőzőlap, programozható sütő, beépített mikró- és kávéfőző. A levegőcseréről egyedi óriás kürtőbe épített dupla elszívó gondoskodik, ipari szintű légtechnikával kiegészítve.

A munkapult műgyantába ágyazott gránit őrlemény. Nagyon kemény, nagyon ellenálló, ugyanakkor mindenhol hozza a szükséges íves formákat és lekerekítéseket.

A konyha a nappalival egy légtérben található, így az üveges részek vitrin szerepét is betöltik, helyet adva a házigazda értékes kerámiáinak.

A bútor színe élénk, már-már meggybe hajló cseresznye, a pácolást selyemfényű akrillakk védi. Minden látható rész tömör fa, vagy furnérozott felületű.

A technika természetesen a megjelenés méltó párja: valamennyi felhasznált szerelvény magas kategóriájú, vezető pozíciójú cég terméke.