Tervezzünk együtt!

 

Egyeztessünk időpontot!

Telefonszámunkat az Kapcsolat menüpontban találja! Gyártó cég lévén, nem biztos, hogy véletlenszerűen mindig itt találja munkatársainkat. Kerüljük el a csalódást, kérjük, telefonáljon!

Az egyeztetett időpontban beszéljük meg a bútort! Mit szeretne látni, milyenek az igényei, milyen gépeket képzelt el?

Kérjük, hogy hozza magával a helyiség méretét, esetleg Ön által készített rajzot, vagy képet. Nem műszaki rajzot kérünk, az a mi dolgunk lesz.

Árajánlat

Néhány napon belül elkészítjük a részletes ajánlatot. Folyóméter áraink a rendkívül sokféle bútor miatt nincsenek. Az árazás külön tartalmazza minden elem, az ajtók, kiegészítők, a szóba jöhető opciók árát, így a végeredmény igen széles tartományban mozoghat. Reméljük, valamelyik Önnek is megfelel.

Az árajánlat elkészültekor ismét rövid megbeszélés irodánkban.

Kérjük megértésüket, de az árat adott esetben több órás munkával alakítjuk ki, így azt csak konkrét megrendelés esetén adjuk ki. Természetesen személyes megbeszélés alkalmával szívesen végigtárgyaljuk az összes szóba jöhető verziót.

Az egyedi elemek miatt nem használunk széria elemeket használó programot. Rajzainkat AutoCAD programmal, mondhatni abszolút pontossággal készítjük, több órás - néha több napos munkával. Az átrajzolás hasonlóan sok időt vehet igénybe, ezért előre rajzot csak külön kérésre, külön díjazásért készítünk.

Helyszíni felmérés

Árajánlat elfogadása esetén szerződéskötés, foglalózás, helyszíni felmérés.

A helyszíni felmérés alapján elkészül a pontos alaprajz, és a kiállási részletrajzok, amelyeket az Önök rendelkezésére bocsátunk.

A megrendelés alkalmával történik meg az alapanyagok, színek összeválogatása. Több tucatnyi hazai, és import bútorlapból, több száz hagyományos-, gránit-, és műgyanta munkapultból választhatnak.

Beépíthető gépekből a Magyarországon fellelhető vezető márkák többségét tudjuk beszerezni.

Gyártás, szerelés, garancia

A bútor legyártása már a mi dolgunk. A bútor elkészültét készre jelentjük Önnek. Megkérjük, hogy műhelyünkben tekintse meg, esetleges észrevételeit tegye meg, és mintegy 10% garanciális visszatartás mellett számla ellenében fizesse ki.

Ezt követően előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk és beépítjük a bútort. Kérjük, hogy a beépített bútort a helyszínen vegye át, és a visszatartott összeget egyenlítse ki.

Reméljük, hogy az elkészült bútorral elégedett lesz, és sok éven át örömmel fogja használni.

Az általunk gyártott és szakszerűen beszerelt bútorokra garanciát vállalunk.

Fontos figyelmeztetés

Cégünk a kiállásokat, csatlakozásokat a bútor szempontjából tervezi meg, az élet- és vagyonvédelmi megfelelőség biztosítása a konkrét munkát végző szakember feladata!

Különös gondot kérünk fordítani elsősorban a gázbekötésre, elszívás esetén a megfelelő levegőpótlás biztosítására (új gáztörvények), és az elektromos csatlakozásokra.