Bútortervezési segédlet az első személyes megbeszélésre

 

I. KÉPEK
Ha látott mostanában olyan képeket, amelyeken Önnek tetsző és az Ön által eltervezetthez hasonló funkcionalitású bútorokat ábrázoltak, vagy amik hangulatban közel állnak ahhoz, amit Ön keres, akkor gyűjtsön össze néhányat ezekből a képekből, és az első személyes találkozásra hozza magával!

II. SZABADKÉZI ALAPRAJZ
Rajzoljon egy alaprajzot arról a helységről, ahova a bútor kerül majd. Elég egy egyszerű rajz szabadkézzel, nem kell műszaki rajzot készítenie! Műszaki minőségű rajzot majd mi készítünk a helyszíni felmérést követően.
Rajzolja be a falakat, az ablakokat és ajtókat, a fűtőtesteket, kéményt, az összes lényeges tárgyat (pl.: lépcső) és a vezetékkiállások (gáz, víz, stb.) jelenlegi helyét.

III. MÉRETEK
Lássa el olvashatóan feltüntetett méretekkel az előbb elkészített szabadkézi rajzot (falak hossza, ha kell, akkor vastagsága, ajtó szélessége és nyílásmélysége, ablak szélessége, magassága és nyílásmélysége, lépcső, fűtőtest, stb. szélessége, ahol értelmes ott a magassága is. Víz és gázkiállásnál is jegyezze fel nemcsak a vezeték helyét, de a földtől való magasságot is!)

IV. IGÉNYEK
Ha már van, vagy volt ilyen bútora, írja össze, mit nem szeret/szeretett benne és mik az elvárásai az új bútorral kapcsolatban!

Kérjük, ha elkészült a fentiekkel, vannak képek, van méretezett rajz és összeszedte az igényeit is tűzze ehhez a laphoz vagy tegye együtt egy borítékba, és feltétlenül hozza magával az első személyes találkozásra!

Várjuk szeretettel!

Segédlet letöltése itt.