Cégtörténet

 

1974 A cég elődjének megalapítása, faáru- és kisbútor készítés megindítása.

1990 A V+M Kft. mai formájában történő megalapítása. Profiltisztítás, a termelésben a bútorgyártás válik meghatározóvá.

1997 A hazai kis cégek közül az elsők között térünk át számítógépes tervezésre, CNC gépen történő megmunkálásra. Saját felületkezelő műhely létrehozása.

1998 Megszereztük az ISO 9100 minősítést.

1999 A technika további fejlesztése, újabb CNC gép vásárlása. Bonyolult, egyedi megmunkálású bútorok és berendezések elkészítése, kihasználva a technika és szakmai tapasztalat adta lehetőségeket.

2000 Ipari vonatkozással bővítjük profilunkat: megjelennek a különleges követelményeknek megfelelő laboratóriumi bútorok. Az ott szerzett tapasztalatok jelentős része - speciális felületek, megmunkálások - hagyományos bútoroknál is hasznosul.

2003 Első nyilvános megmérettetés a Bútorvilág 2003 kiállításon. Két különböző stílusú, előremutató bútort állítottunk ki, amelyek osztatlan sikert arattak. Egyikben megjelenik a high-tech design és futurisztikus technika, a másik klasszikus vonalvezetésű, de funkcionálisan éppúgy megfelel a mának. Mindkettőben közös a tervezés precizitása, és a kivitelezés színvonala.

2004 A "Lakáskultúra élőben" kiállításon megismétlődik a tavalyi siker. A nagyszámú érdeklődő és megkeresés bizonyítja, hogy a magyar piacon van igény a magas minőségű, jövőbe mutató bútorokra, hazai áron.

Az évek során felhalmozódott tudás, és szakmai ismeretek birtokában igyekszünk még magasabbra helyezni a mércét, mind a felhasznált anyagok, mind a tervezés és gyártás szintjén. Egyre jobban előtérbe kerül a fa, a trópusi anyagok, az extrém formák és különleges felületek. Nem szabad elfeledkezni a kisebb lehetőségekkel rendelkező vásárlókról sem: az exkluzív bútorok megoldásainak jelentős része megjeleníthető az alacsonyabb árkategóriákban is. Lehetőségeink szerint szeretnénk száműzni a kockabútor fogalmát, többet nyújtani a tucatáru kínálatnál.