Bútorok alaptól az extráig - klasszikustól a modernig

 

Cégünk a V+M Kft. 1990. óta családi vállalkozásként működik, Alsógödön a Nemeskéri Kiss Miklós u. 62. szám alatt.

Az elmúlt években a bútoripar rohamos fejlődésen ment keresztül amely a nyersanyag beszerzés, a megmunkáló gépek innovációjának, illetve a minél magasabb vásárlói igények kielégítésének köszönhető. A V+M kft. az egyik olyan családi cég az országban, amely küzd a sokszor lehetetlennek látszó feladatokkal.

1990 óta végzünk asztalosipari tevékenységet. A családi vállalkozás lépést tart a szerszámok és gépek folyamatos fejlesztésében. A megmunkálások a korszerű igényeknek megfelelő színvonalon, fejlett CNC gépekkel történnek, köldökcsapos és Minifix rögzítéssel.

Folyamatosan nyomon követjük a legújabb divatirányzatokat, technikai újításokat, de minden esetben elsődlegesen a megrendelő igényére, kívánságára koncentrálunk.

A rendelkezésre álló terek maximális, ésszerű kihasználása mellett szempont az esztétikus, formatervezett megjelenés. Ennek megfelelően előre egyeztetett időpontban megbeszélés után rövid határidővel elkészítjük a részletes, mindenre kiterjedő árajánlatot.

Elfogadás esetén kollégáink a helyszínen felmérést végeznek, ezután együtt tervezzük meg az Ön bútorát a csatlakozási pontok, építészeti sajátosságok figyelembevételével.

Bútoraink 18-19m-es laminált vagy furnérozott bútorlapokból készülnek megrendelőink által kiválasztott színben és ajtófronttal. Az ajtófrontok a modern konyhánál lehetnek bármilyen fafurnérból vagy fából, festett mdf-ből, esetleg laminált anyagból, a klasszikus bútornál általában fából (bükk, tölgy, cseresznye, éger, stb.) egyedi méretben is.

A korpuszok első éleit minden esetben 2mm-es a többi élet 0,4mm-es ABS élzárással zárjuk, mely bútorát hosszú éveken keresztül védi a különböző sérülésektől. Vasalataink, szerelvényeink elismert márkák, (Blum, Häfele) megbízható és hosszú élettartamú termékek.